Udtalelser fra klienter

"Jeg vil gerne takke dig for din hjælp til min datter på 11 år. Hun har døjet med ondt i maven samt kvalme i flere år.
Efter flere lægebesøg som påviste en masse luft i maven og en tendens til forstoppelse, uden dog at lægen kunne afhjælpe hendes gener, måtte vi prøve noget andet.

Derfor ringede jeg til dig, og allerede efter en behandling kunne hun og vi klart mærke en forskel.

Hun har ikke den oppustede mave hun ellers rendte rundt med. Hun følte sig utrolig tryg i dine hænder, følte sig forstået, og dit gode råd med bla. hendes lille daglige mælkesyre drik har uden tvivl givet hende en bedre balance i maven.

Efter 2. behandling hos dig, mærker hun endnu mere fremgang og er slet ikke i tvivl om, at vi ringer til dig hvis hun igen bliver plaget af sin mave."

Mette


"Ønsker du at styrke din fysiske, psykiske og eller mentale sundhed, eller har du brug for en genopretning og vedligeholdelse af dit helbred, vil du altid kunne finde den rette behandling hos Bente

Efter hver behandlingsmodul vil du opleve, at din krop finder ro og velvære til at restituere sig selv igen.

Bente er utrolig kompetent med stor viden og indsigt på sit virkeområde. Man bliver mødt med respekt og empati, og Bentes smukke menneskesyn og hendes værdisæt gør, at man føler sig tryg og afslappet til at modtage behandling.

Både jeg selv og min familie har gennem nogle år benyttet nogle af behandlingstilbudene hos Bente, og efter hvert besøg oplevet en indre ro og lindring af krop og sjæl.

Derfor kan vi med den største taknemmelighed anbefale Bente som behandler, når du/I gerne vil genoprette ubalancer i kroppen og passe godt på jer selv."

Jette"En samtale med min zoneterapeut ved en helsemesse har virkelig ført til noget godt for mig. Foreløbig god snak og 9 behandlinger af min slidgigtramte hofte, hvor udskiftning har været til diskussion.

Nu er der alternativt kommet så meget bedring ved egen indsats og sidst men ikke mindst den gode zoneterapi der gør min gang bedre og mere udholdeligt. Smertestillende medicin er således minimeret, føler samtidig et bedre velvære. 


En sidegevinst ved behandlingen er, en gammel kriblen-krablen i skulderen efter et grimt fald er “pist” forsvundet. Ups. Behøver jeg at sige at jeg fortsætter behandlingerne."


Ingelise